Visie zangles

Elke stem is anders en daardoor uniek. We gaan dan ook op zoek naar jouw eigen geluid. Vanuit het zingen en werken met je stem besteed ik aandacht aan je ademhaling (ademsteun, ademstroom), houding, presentatie, kortom: alles wat nodig is om nog mooier te kunnen zingen en met publiek te communiceren!

In mijn lessen leg ik de nadruk op het plezier dat muziek je brengt en het plezier dat jij andere mensen kunt brengen met jouw eigen stem. Zingen met overgave raakt mensen! Dan communiceer je op een andere manier en stijg je soms boven jezelf uit.

Ik help je met het ontwikkelen van je eigen stem en stijl, ik luister positief-kritisch, denk graag met je mee, leer je nieuwe technieken en draag verbeterpunten aan. Heb je moeite met hoge tonen of wil je meer volume? Wil je in een bepaalde stijl leren zingen? Samen bepalen we de speerpunten waar we aan gaan werken.

Zangles is heel persoonlijk, het gaat niet alleen over techniek maar ook over wat muziek met je doet. Tijdens de lessen is er volop ruimte voor jouw verhaal en ideeën: er wordt heel wat afgelachen (en soms gehuild…).

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram