Reacties

Om je een indruk te geven van wie ik ben en hoe ik lesgeef, vind je hieronder een aantal reacties van leerlingen en/of hun ouders. Ik geef zangles aan leerlingen uit de regio Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Pijnacker.


“Zangles bij Gelske is elke week een feestje! Ze is altijd vrolijk en ge├»nteresseerd. Qua repertoire kan je alle kanten op. Ook onaangekondigd. Geen les is hetzelfde. Ze is nooit streng en altijd positief. Ze probeert altijd het mooiste uit je stem te halen. En als je dat dan zelf hoort, is dat echt kicken! Ze pept je op voor een optreden, relativeert en geeft je zelfvertrouwen. Ze heeft tips, ook bij andere relevante activiteiten. Ik kom elke week met een glimlach thuis!”

“Persoonlijke aandacht, oog en oor voor wat ik wil en kan bereiken. Altijd positieve benadering. De les vliegt om!”

“Het is erg leuk om zangles te krijgen van Gelske. Ze geniet zo zichtbaar van haar werk en weet altijd weer meer uit je te halen dan je zelf voor mogelijk houdt. Ik ben blij met de technieken die ik leer en ik merk dat ik steeds beter mijn stem leer gebruiken en ook steeds meer controle over mijn stem krijg. En dat alles gaat op een ontspannen en relaxte manier. Zeker iets wat ik voorlopig wil blijven doen!”

“Hartelijk dank voor de fijne zanglessen van onze dochter en de hulp bij haar voorbereiding op de auditie bij Lucia Marthas! Wanneer ze weer wat extra begeleiding bij volgende audities kan gebruiken, zullen we zeker naar je toekomen.”

“Bedankt voor de fijne lessen en de prettige sfeer. Ook als het niet helemaal goed ging, wist je met een positieve opmerking bij te sturen, zodat het voor mijn dochter geen afbreuk deed aan haar plezier!”

“Ik zie een lieve vrouw, die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Bedankt voor de professionele en liefdevolle lessen!”

“Dank je wel voor al het plezier, de nuttige lessen, de psychologische confrontaties en het grenzeloze vertrouwen! Op naar volgend jaar…”

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram